Loading...
O NAMA2017-11-08T15:14:56+00:00

Naša ideja

Zlatne žile postoje kako bismo vam pomogli u vezi sa onim poslovnim veštinama koje se danas smatraju uslovom bez kog se ne može, bilo da ste zdravstveni, administativni ili fizički radnik, bilo da radite u velikoj firmi, kao freelancer, kao važna karika u velikom sistemu ili u kreativi. Da vam proširimo krug mogućnosti i podsetimo vas da postoji mnogo više šansi za samorealizaciju nego što vam se, verovatno, na prvi pogled čini.

Početak milenijuma prvo je obeležio stabilan rast, pa zatim nagli pad na tržištu rada. Jedan od vrlo važnih i čestih, a nedovoljno pominjanih uzroka depresije, jeste osećaj da nikom nismo potrebni. Regioni sa visokom stopom nezaposlenosti su idealna mesta da se vidi kako to izgleda.

Pa ipak, jedan mudar čovek davno je rekao da je idealan posao za nas upravo onaj koji predstavlja širok presek naših ličnih afiniteta i svega onoga gde možemo u potpunosti doprineti široj zajednici. I zato ono što se u dobrim vremenima smatra konkurentskom prednošću, u periodu tough work markets često su poslovne veštine sine qua non. Opet, nije uvek lako odgovoriti na tako opšta pitanja kao što su: Šta ja radim ovde? Koja je moja svrha? Šta je to što umem? Kako mogu da doprinesem? – iako bi nam upravo ti odgovori dala smernice ka znatno boljem kvalitetu života.

Zlatne žile sijaju i trepere; novo doba, nova promene i nove nade stvaraju novije šanse za nove rudare. I čekaju ih. Uronimo u svet poslovnih prilika.

Spremni za saradnju?

DA LI IMATE IDEJU S KOJOM MOŽEMO DA VAM POMOGNEMO?

Kontaktirajte nas